Logo Podiumverhuur Haaglanden

Over ons

Advies

Waarom een podium bestellen zonder eerst een goed advies?

Wij geven u altijd graag advies op maat. Op deze manier kunnen wij samen met bespreken welk podium het meest geschikt is voor u en kunnen wij meedenken over de vraagstukken waar u misschien mee zit.

Assortiment

Waarom met minder genoegen nemen?

Door ons steeds groeiende assortiment zijn wij in staat om podia in bijna alle mogelijk maten te bouwen, waaronder driehoekpodia, ronde podia en zelfs podia op 250cm hoogte.

Onze organisatie

Wie en wat is Podiumverhuur Haaglanden?

Podium Verhuur Haagladen is begonnen in 2010, na een overname van een bestaand verhuur bedrijf.

Het bedrijf is opgericht om de vraag naar professionele podia te vervullen.

Binnen enkele jaren zijn wij uitgegroeid tot het grootste en meest veelzijdige podium verhuur bedrijf uit de Randstad. Gespecialeerd in de bouw en levering van podia opgebouwd uit losse podiumdelen.

Ons team

Het team van Podiumverhuur Haaglanden wordt aangestuurd door Jasper Coolen, hij is al sinds 1995 actief in het verzorgen van evenementen.

Ondanks dat we met een groot team werken aan uw podium is hij toch degene die u aan de telefoon krijgt wanneer u contact met ons opneemt.

J.C. Sound & Light

Op zoek naar licht en geluid voor uw evenement?

Bij een podium hoort uiteraard een geluidsinstallatie en verlichting.

Door een nauwe samenwerking met J.C. Sound & Light kunnen wij alles leveren wat u nodig hebt voor uw evenement. Naast de verlichting en het geluid, kunnen wij ook de de stroomvoorziening en dranghekken voor u regelen.